AKTUALNOŚCI
Co to jest INDUKCJA magnetyczna?
Chcesz gotować szybciej, łatwiej i taniej?
Mieć bezpieczne i chłodne otoczenie?
Oto sposób jaki proponujemy.
Gotowanie na kuchni indukcyjnej
Zimne ciepło –
brzmi jak zaprzeczenie, ale to jest dokładnie to czym jest indukcja.
Elementy indukcyjne zostają chłodne, podczas gdy naczynie posiłkiem rozgrzewa się bardzo szybko z powodu nadzwyczajnie sprawnego grzania.
- Indukcja, wytwarza grzanie bez płomieni , powodując natychmiastowe nagrzewanie, eliminując czynnik niebezpieczeństwa związany z wypływem gazu czy powstaniem ognia lub poparzeń w przypadku grzania elektrycznego.
- Najtańszy sposób gotowania – maksymalna oszczędność energii – w porównaniu
z innymi metodami grzania.
- Indukcja to 90% wydajności energii, zwykłe płyty elektryczne 50% wydajności, gaz nawet poniżej 40% wydajności.
Co daje stosowanie płyt indukcyjnych ?
- sześciokrotnie mniejsze zużycie energii elektrycznej
w stosunku do płyt elektrycznych,
- szybsze gotowanie niż na gazie,
- bezpieczeństwo, brak styczności z ogniem czy
rozgrzanymi elementami kuchni.
- komfort i przyjemność gotowania nawet w upalne dni.
Zapraszamy do współpracy wszystkich producentów urządzeń dla GASTRONOMII oraz AGD.
Szkolenie w zakresie najnowszych zmian w INDUKCJI
Prezentacja najnowszychych rozwiązań konstrukcyjnych
Chwila relaksu po intensywnym wchłanianiu wiedzy.
Szkolenie w CELESTYNOWIE
W szkoleniu uczestniczyły 72 osoby z całego kraju, głownie producenci dla GASTRONOMII oraz AGD.
Organizacja szkolenia oraz cel, zostały wysoko oceniony zarówno przez uczestników jak i organizatorów.