AKTUALNOŚCI

Co to jest INDUKCJA magnetyczna?

Chcesz gotować szybciej, łatwiej i  taniej?

Mieć bezpieczne i chłodne otoczenie?

    Oto sposób jaki proponujemy.

 

Gotowanie na kuchni indukcyjnej

Zimne ciepło

brzmi jak zaprzeczenie, ale to jest dokładnie to czym jest indukcja.

Elementy indukcyjne zostają chłodne, podczas gdy naczynie posiłkiem  rozgrzewa się bardzo szybko z powodu nadzwyczajnie sprawnego grzania.

 

-        Indukcja, wytwarza grzanie bez płomieni , powodując natychmiastowe nagrzewanie, eliminując czynnik niebezpieczeństwa  związany z wypływem  gazu czy powstaniem ognia  lub poparzeń w przypadku grzania elektrycznego.

 

-      Najtańszy sposób gotowania – maksymalna oszczędność energii – w porównaniu

        z innymi metodami grzania.

 

-        Indukcja to 90% wydajności energii,  zwykłe płyty elektryczne  50%   wydajności,  gaz nawet poniżej  40% wydajności.

 

 Co daje stosowanie płyt indukcyjnych ?

 

    -  sześciokrotnie mniejsze zużycie energii elektrycznej

        w stosunku do płyt elektrycznych,

    -  szybsze gotowanie niż na gazie,

    -  bezpieczeństwo, brak styczności z ogniem czy

        rozgrzanymi elementami kuchni.

    -  komfort i przyjemność gotowania nawet w upalne dni.

 

Zapraszamy do współpracy wszystkich producentów urządzeń dla GASTRONOMII oraz AGD.

Szkolenie w zakresie najnowszych zmian w INDUKCJI

 Prezentacja najnowszychych rozwiązań konstrukcyjnych

 

Chwila relaksu po intensywnym wchłanianiu wiedzy.

Szkolenie w CELESTYNOWIE

W szkoleniu uczestniczyły  72 osoby z całego kraju, głownie producenci dla GASTRONOMII oraz AGD.

Organizacja szkolenia oraz cel, zostały wysoko oceniony zarówno przez uczestników jak i organizatorów.